tålamoduthållighetödmjukhetfulltalighetÖppen stil Öppet sinne
en franais
auf Deutsch
in italiano
em Portugese
En español
in het Nederlands
i svensk
на русском языке
日本語
한국어에서
用繁體中文
用简体中文
in English

DET FINNAS DEN SÅDAN SAKEN FÖR NR SÅSOM EN ULTIMAT KRIGISK KONST

Syftena av skolan av krigiska konster - SOMA

(Var god, lyda detta inledning och uttalande - tacka dig).

SOMA finnas en friskola; den finnas syften finnas av en skola av att lära öppet och fritt om andra stilar av krigiska konster alltifrån erfaret högt-gradera svart bälten som finnas studenter av vår Sifu.

Den finnas en skola, var som vi visar alltid hänseende till en annan skolastil!

ALLA finnas det görade välkommna nrämnet vad deras förmågar, utan skräck av åtlöje eller utmaningar till deras egna undervisningar och siktar!

SOMA har inte och aldrig, fordring till finnas ”en ren stil” liksom att finnas som läras vid traditionellt fokuserat, och specifika krigiska konstmästare, Sifus, Senseis, Sabans, Tae Kwon Do, Karate, Kung-Fu, Judo, Ju-Jitsu, Aikido etc., etc.

Att som dig, önskemålet till tåget i en traditionell skola, kontaktar var god andra lärare som ska finnas tillägnat till lärar din väljade stil!

11 år sedan, Sifu och grundaren av vår skola finnas bett vid Oxford Brookes som universiteten till lärar krigiska konster (han började sig att lära om kinesiska krigiska konster backar i den 60 manar) till den karlstudenter och gemenskapanvändarar, som använde deras idrottsgrenfaciliteter.

Undervisningarna finnas av en natur för "San-Sao” (som är kinesisk för att kämpa konster), diverse tekniker för E. som G. baseras på ”vad om” gatascenarion. Dessa finnas i oerhört realistiska ”gängse” situationer som studenterna har efterfrågat av honom.

Vår show för Sifu vilja alltså som studenterna vad han skade/får gör, och vilja bjuder någon av den aktuella – en för svart bälten vi har 38 diverse svart bälten, som besöker och utbildar med SOMA på en regelbunden bas - till erbjudandet och bibringar deras kunskap alltför, oss arbetar således i harmoni, ihop.

Därför någon, som förenar vår skolavilja inte, finnas lärade någon specifik stil, MEN, vilja finnas synligt till flera olika!

I dag flera olika stilar och undervisningar har nu blev hushållnamn sedan de tidiga dagarna av de Bruce Lee filmerna och televisionserien ”Kung-Fu” med David Carradine.

Vår Sifu kännas att den skade finnas välgörenhett till nykomlingen till krigiska konster, som finnas söka efter något och den mer mycket erfarna svart krigiska konstnärn för bälte/för skärp, till skapar en sådan skola.

Han beräknar att det måstar finnas över 300 olika krigiska konststilar och tyvärr, du skade finnas en lång tid som var död framför dig kliade ens ytan till studien som var alla av dem!

VI VÄLKOMNAR DIG TILL SKOLAN AV DEN KRIGISKA KONSTNÄTTOMTEN